Idrottsgrupper

Idrottsupplevelser i Falun har inriktning på cykelträning; landsväg, MTB, cycle-cross samt velodrom. Ledarledd träning med träningsupplägg, träningsutbildning samt konditionstester. I Falun finns idrottsgymnasium med inriktning på cykel, skidor, friidrott, mm..

Träningsläger

Förlägg din klubbs träningsläger hos Falu Fängelse Vandrarhem sommar som vinter. Närheten till Lugnets idrottsanläggningar och spårsystem ger de aktiva ett mycket bra utbyte på insatt träningstid. Falun är en cykelstad med MTB-banor, landsvägscykling samt Sveriges enda Velodrom.

group02

Sommar-/Vinterträning

Löpning, stavgång och rullskidor i mycket kuperad terräng. Använd hoppbackarnas underbackar och läktare för spänst och styrketräning. Mycket lämplig terräng för längdskidåkare. Prova på mördarbacken…

group03

Idrottstuneringar i Falun

På Lugnets idrottsanläggning genomförs det idrottsturneringar året runt. Där finns 65 hallar/banor för olika idrotter. Falu Fängelse ligger på gångavstånd från Lugnet och har billigt och bra boende för ditt lag. Från järnvägsstationen till fängelset tar det 15 min att gå. Vi har även bussparkering.