Konferens i Dalarna

Falu Fängelse Konferens, beläget i Dalarna, är något för er som efterlyser ett annorlunda, historiskt, fängslande och intressant konferensalternativ. Det finns två vackra konferensrum – Tingssalen och Fängelsedirektörens vardagsrum. Konferenslokalerna är utrustade med ordinär utrustning såsom skrivtavla, OH-projektor, blädderblock samt video/dataprojektor. Dessutom finns tillgång till internet i konferensrummen.

Om mera avancerad utrustning krävs så ordnar vi det.

I samtliga konferenser ingår förmiddagskaffe med smörgås, vatten, frukt och godis samt eftermiddagskaffe med kaka. Önskas lunch, middag och övernattning så offereras detta enligt kundens önskemål. Vi kan även tillhandahålla team-building aktiviteter såsom vin- eller whiskyprovning, matlagningskurs med vett och etikett.

I konferensen kan även ingå en guidad tur i fängelset samt ett besök i vårt museum.


konferens01

Fängelsedirektörens Vardagsrum

Konferensrum 1

Fängelsedirektörens vardagsrum, är utrustad med en kakelugn i Jugendstil, och tar 15 personer vid ett stort ovalt direktionskonferensbord.

konferens02

Tingssalen, U-sittning

Konferensrum 2

I Tingssalen finns en vacker kakelugn och ett angränsande grupprum. Tingssalen tar upp till 50 personer beroende på hur man möblerar.

konferens03

Tingssalen, Skolsalssittning

Konferensrum 2

Tingssalen tar 22 personer vid bord i U-sittning, 30 personer vid skolsittning och 50 personer vid biosittning.