I Falu Fängelse är boendet en upplevelse där miljön har bevarats från fängelsetiden

I fängelset bor man i gallrade celler. Det finns två plan med totalt 42 rum och 100 sängplatser i 1, 2, 3 eller 4-bäddsceller. Det är gemensamma toaletter samt ett dam- och ett herrduschrum per våning. Ett handikappanpassat rum på nedre botten med egen dusch och toalett. På varje våningsplan finns det ett fullt utrustat gästkök för självhushåll. I fångarnas matsal serverar vi frukostbuffé dagligen. I fängelset finns stora sällskapsutrymmen i korridorerna samt i Cellskaps-rummet. Sommartid så kan man vistas på rastgården med takade paviljonger och en liten scen, samtliga utrustade med trädgårdsmöbler.

​​​​​​​Bed & Breakfastboende

I vårt Bed & Breakfast koncept ingår bäddad säng, frukost samt slutstädning. Allt är fixat du hämtar bara nyckeln och flyttar in. 
Rum-204-cell-originalinrednig-enligt-1995-2-Rum-220Rum-220-B-BRum-227-2-baddsrum-paralella-sangar

Att bo som B&B-gäst

Som B&B gäst får man ett helt rum som är bäddat och klart samt att frukost och slustädning ingår. Vi har enkelrum, 2-bädds rum

Vandrarhemsboende

I vandrarhemmet hyr man sin säng i enkelrum eller i delat rum. Du tar med egna lakan och handdukar eller hyr av oss.  Frukostbuffé servaras dagligen och kan bokas. 
2015-03-04-11-50-06Rum-204-cell-originalinrednig-enligt-1995-1-Rum-207-2-badds-vaningssangarRum-227-2-baddsrum-paralella-sangar

Att bo som vandrarhems-gäst.

Som vandrarhemsgäst bokar du en sängplats som kan vara i enkelrum eller i delat rum. Dela rum gör man med en annan eller flera andra beroende på antal sängplatser i rummet, men vi parar ihop könsvis. Man kan givetvis boka ett helt rum om man är flera. Vi har 1-bädds, 2-bädds- rum, 3-bäddsrum och 4-bäddsrum. 4-bäddsrum kan man även  hyra som familjerum, 2 vuxna och 2 barn under 12 år.